Projekteja, jota olen tehnyt

Nälkämaan Markkinat 2019, sometiimi

Olin nälkämaan markkinoilla sometiimissä eli meillä oli vastuussa markkinointi paikanpäältä. Laitoimme Instagramiin ja Facebookiin kuvia ja pidetiin Instagram liveä. Minä olin perjantaina kameran takana, kuvasin lapsia ja eläimiä enimmäkseen. Käytiin viemässä otetut kuvat Annille. Markkinoimisessa oli kyllä parannetavaa, emme laitaneet riittävistä kuvia My storeihin. Valokuvaus onnistui hyvin. Lauantaina ei onnistunut, koska olimme Caritan kanssa kipeitä.

Minun Kajaani

Se oli mielen kiintoinen projekti. Eka oli tietenkin suunnitellu, keksimme että teemme musiikkivideo omaisen kajaanin esitelly videon ja mietetiin että se voisi olla kaiken ikäisille. Kuvauskäsikirjoitus oli seuraavana ja kohta oltiinkin kuvaamassa. Jokainen ryhmän jäsen sai kokeilla kaikea kuvaaja, äänittäjä,näyttelijä.